COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Van Gogh Museum + rosse buurt Skip-the-Line begeleide combinatietour - privétour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 5 tot 5,5 uur privérondleiding

Van €139-259

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Sla de wachtrij over met onze gecertificeerde gidsen in het Van Gogh Museum en ga dan naar de Wallen! Je leert over de complexe relatie tussen deze invloedrijke kunstenaar en een van de meest fascinerende buurten van de stad.

Ontdek de rol die de Wallen hebben gespeeld in de donkere fasen van de kunst van Van Gogh tijdens onze 5-5,5 uur durende tour door twee van de meest unieke bestemmingen van Amsterdam! Word lid van een van onze privégidsen voor een persoonlijke ervaring, waar u voldoende tijd heeft om vragen te stellen.

Je begint de dag in het Van Gogh Museum, met de grootste collectie van Van Goghs kunst en persoonlijke bezittingen. Hier krijg je een diepgaande introductie in het leven en de identiteit van de kunstenaar achter de beroemde zonnebloemen en zelfportretten. Je bespreekt de gebeurtenissen in zijn turbulente leven (inclusief dat hele ding dat zijn oor afsnijdt) en hoe ze meesterwerken als "Wheatfield with Crows" en "Yellow House" beïnvloedden.

Na een pauze voor de lunch, gaat het verder naar de Wallen, waar je meer te weten komt over de legale drugsverkopers in het gebied, de wetten die sekswerkers en cannabisgebruik beschermen, de leerbuurt en de 'coffeeshops' die toeristen van over de hele wereld aantrekken de wereldbol. Laat alle schuldgevoelens en oordeelsvorming achter terwijl u bespreekt hoe het gebied een diepgaand effect had op de carrière van Van Gogh, evenals de etiquette en regels die u zullen helpen de wijk veilig te waarderen als de tour voorbij is.

Hoogtepunten zijn onder meer: (als kunstwerk niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd enz.)

De grootste collectie Van Gogh-schilderijen ter wereld 

Uitgebreide collectie zelfportretten & zonnebloemen

"The Potato Eaters" & "Wheatfield with Crows", twee van Van Goghs mooiste schilderijen 

Leerwijk, de thuisbasis van coffeeshops en fetisjbars 

Seksshops

De eerste coffeeshop van de stad 

Cannabis Information Center, gratis advies over de beste coffeeshops in de stad

Van-Gogh-Amsterdam-Tour-Museum-Rondleiding Van-Amsterdam-Tour-Gogh-Museum-Rondleiding Tour-Van-Gogh-Museum-Guided-Amsterdam Rondleiding Museum-Amsterdam-Van-Gogh-Rondleiding Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-Tour met gids Gogh-Amsterdam-Tour-Van-Museum-rondleiding Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-rondleiding Amsterdam-Tour-Red-Light-District-rondleiding District-Amsterdam-Tour-Red-Light-Guided-Tour District-Guided-Amsterdam-Tour-Red-Light-Tou Begeleide-Amsterdam-Tour-Wallen-Tour Light-Amsterdam-Tour-Red-District-Guided-Tour Red-Amsterdam-Tour-Light-District-Guided Tour Tour-Amsterdam-Tour-Red-Light-District-Guided
Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Georgia Frazier Georgia Frazier

  Hoewel de kleine groepsreis duur is, maakte Angelo het meer dan de moeite waard. Zijn kennisbasis op het gebied van kunst was uitstekend! Hij overspoelde zichzelf door veel achtergrondinformatie te geven, ondersteund door uitgebreide foto's op zijn iPad, over verschillende kunstenaars en hun individuele werken. Hij behandelde gemakkelijk vragen van verschillende gasten die veel kennis hadden over verschillende kunsttijdperken. kunstenaars en hun relatie met elkaar. We raden deze tour ten zeerste aan. Wees voorbereid om overweldigd te worden.

 • Peter Simpson Peter Simpson

  Mijn gids was zeer goed opgeleid in kunst en leerde onze groep meer dan we hadden verwacht. Ze was ook erg knap, vriendelijk en flexibel met interesses. Ik zou deze tour ten zeerste aanbevelen aan iedereen met zelfs de minste interesse in kunst. Met name Vincent van Gogh.

 • Dana Gross Dana Gross

  Met dank aan Henk onze gids! hij was zeer gedetailleerd en informatief in zijn begeleiding. Ik was solo om dit museum te zien, omdat ik de enige was die de rondleiding door Van Gogh wilde volgen! en het was slim om diensten in te huren bij Babylon CITY tours!

 • Arnold Underwood Arnold Underwood

  Ik heb veel tours gedaan en dacht dat dit een van de beste was. Salena was zeer goed geïnformeerd, persoonlijk en interessant. Had echt een geweldige tijd.

 • Milan Benitez Milan Benitez

  We hadden een fantastische tijd met onze gids, Victoria. Ze was buitengewoon goed geïnformeerd en zorgde ervoor dat de museumitems echt tot leven kwamen. Als je maar een paar uur beschikbaar hebt en meer wilt weten dan alleen het gemiddelde, dan is deze tour een must!

 • Clair Espinoza Clair Espinoza

  Ik zou deze tour aanbevelen aan iedereen die wil luisteren. Onze gids was deskundig, gepassioneerd over haar werk en zeer informatief. We hebben echt genoten van ons bezoek en hebben zoveel meer geleerd dan we ooit alleen hadden kunnen doen.

 • Joann Atkins Joann Atkins

  Amsterdam is een van mijn favoriete steden in Europa. Tijdens deze reis wilde ik er het beste uit halen door een paar culturele rondleidingen te maken. Ik koos voor Babylon Tours omdat ik met hen een geweldige ervaring in Parijs had. Eerst ging ik naar RIJKSMUSEUM & Amsterdam Historical Walk "The Whole DAM Story!": Private Guided Tour, die perfect was om de stad te oriënteren, maar op een meer culturele kant. De volgende dag besloten we om door te gaan op wat een leuke tocht leek, waarbij je kunst kunt verbinden met de rosse buurt. De rondleiding is het Van Gogh Museum en de Wallen: Skip the line privétour. We hebben een geweldige tijd gehad om de rosse buurt op deze manier te bezoeken, omdat het een ander perspectief aan dit deel van de stad heeft toegevoegd. Ik heb opnieuw geboekt op hun website, wat het gemakkelijkst is, dank je!