COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Over ons

Kom en ontdek een stad terwijl we haar geschiedenis tot leven brengen.
certificado-de-excelencia-2014-tripadvisor-ingles

Je wilt de best mogelijke ervaringen tijdens je reizen, toch?

Bij Babylon Tours zijn we toegewijd om u het beste te bieden dat elk van onze steden te bieden heeft. Onze lokale Engelssprekende gidsen zijn experts in de bezienswaardigheden en musea die ze samen met u zullen bezoeken. Ze zullen een mix van historische informatie, schandalige verhalen en verrassende details delen, of je nu door het Louvre bladert of door de Amsterdamse grachten slentert. Aan het einde heb je zoveel plezier gehad dat je niet eens zult beseffen hoe de uren zijn verstreken en ben je op weg om zelf een lokale expert te worden.

We zijn meer dan alleen verhalenvertellers. Onze jonge, gepassioneerde en boeiende gidsen benaderen touring op een andere manier. Ze geven elke tour een persoonlijk tintje en voegen onderweg hun eigen favoriete anekdotes en tips toe. Ze zijn er om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en een dialoog aan te gaan - in tegenstelling tot andere tours waarbij ze je gewoon de les lezen terwijl je verder gaat. Dat is de hele reden waarom we ons uitsluitend specialiseren in privé- en semi-privérondleidingen, om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw ervaring haalt.

We scheppen graag op over waar we wonen, want het is onze taak. Ons doel is om een deel van dat enthousiasme over u heen te krijgen tijdens uw ervaring met ons. Elke tour is zorgvuldig ontworpen om uw tijd te maximaliseren en om elkaar aan te vullen als u besluit meerdere tours te boeken - daarom zijn onze combo-tours het populairst. Van de galerijen van Londen tot de monumenten van Washington DC, we zullen ervoor zorgen dat je elke stad ten volle beleeft en wegloopt met de kennis en knowhow om de rest van je verblijf alleen te veroveren.

Voor al onze tours is vooraf reserveren via onze website vereist. Klik gewoon op de gewenste tour voor volledige details en alle boekingsinformatie. We nemen het vanaf daar.