COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Van Gogh Museum Skip-the-Line rondleiding - privétour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 2 tot 2,5 uur privérondleiding

Van €79-145

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Van Gogh vroeg eens: 'Wat zou het leven zijn als we niet de moed hadden om iets te proberen?' en dat is inclusief een reis door 's werelds grootste collectie van zijn kunstwerken! Sla de wachtrij over en sluit je aan bij een van onze gecertificeerde gidsen voor een reis van 2-2,5 uur door het leven van deze fascinerende kunstenaar.

Je hebt waarschijnlijk van Van Gogh gehoord en het ongelukkige verhaal over hoe hij een oor verloor, maar hoeveel weet je echt van de kunstenaar die de loop van de kunstgeschiedenis voor altijd zou veranderen? Nu is je kans! Sluit je aan bij een van onze privégidsen voor een persoonlijke reis door dit niet te missen museum. (En vergeet niet dat je ticket de hele dag geldig is, dus je kunt zo vaak terugkomen als je wilt!)

Terwijl je door 's werelds grootste verzameling werk en persoonlijke items van Van Gogh loopt, hoor je de verhalen achter zijn zelfportretten, zijn beroemde zonnebloemen en iconische schilderijen zoals' Korenveld met kraaien 'en' Geel huis '. Je leert ook de details van zijn turbulente leven en hoe zijn persoonlijke tegenslagen zijn artistieke productie beïnvloedden, inclusief, ja, dat hele afsnijden van zijn oording.

Hoogtepunten zijn onder meer: (als kunstwerk niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd enz.)

De grootste collectie Van Gogh-schilderijen ter wereld 

Vroege en obscure werken

Uitgebreide verzameling zelfportretten

Iconische zonnebloemen 

"The Potato Eaters", een post-impressionistisch meesterwerk

“Korenveld met kraaien”, een van Van Goghs mooiste schilderijen 

Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-rondleiding Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-rondleiding Gogh-Amsterdam-Tour-Van-Museum-rondleiding Gogh-Amsterdam-Tour-Van-Museum-rondleiding Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-Tour met gids Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-Tour met gids Rondleiding Museum-Amsterdam-Van-Gogh-Rondleiding Rondleiding Museum-Amsterdam-Van-Gogh-Rondleiding Tour-Van-Gogh-Museum-Guided-Amsterdam Tour-Van-Gogh-Museum-Guided-Amsterdam Van-Amsterdam-Tour-Gogh-Museum-Rondleiding Van-Amsterdam-Tour-Gogh-Museum-Rondleiding Van-Gogh-Amsterdam-Tour-Museum-Rondleiding
Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Felicia V Felicia V

  We danken de chef van Babylon Tours, Tom Dolan, voor het toewijzen van Victoria aan onze familie. Ze is een ongelooflijke, opwindende gids - echt goed geïnformeerd en gepassioneerd over kunst, vooral over Van Gogh. Gedurende de verschillende uren die we met haar doorbrachten, terwijl ze de meeste belangrijke kunstwerken in het zeer goed ingedeelde en georganiseerde museum overgoot, bracht ze systematisch de gekwelde ziel tot leven die Van Gogh was. Victoria liet ons zien hoeveel van Van Goghs emoties, ervaringen en waanzin in zijn werk tot uiting komt, ze liet ons ook werken zien van andere grote schilders die hem beïnvloedden. Victoria had een grondige kennis van zijn familie, vrienden en kennissen. Ze wist van zijn complexe relaties met bijna iedereen. Ze vertelde ons ook in detail over de tragische ondergang van Van Gogh en het mysterie eromheen. Elke keer dat ze ons naar een meesterwerk bracht, gaf ze ons mijn man en ik en onze jonge dochters de tijd om het te analyseren, voordat ze haar deskundige mening erover gaf. Het Van Gogh Museum, het hersenkind van de neef van de overleden schilder, is op zichzelf al een wonder: elke verdieping die je beklimt, neemt je mee in een deel van de geest van de kunstenaar en in een fase van zijn leven. Tegen de tijd dat we het hoogste niveau bereikten, voelden we dat we door zijn gekwelde ogen naar alles keken. De museumwinkel heeft ook koopwaar die de moeite waard is om te kopen, voor alle leeftijden en budgetten. In je eentje door het Van Gogh Museum reizen is mogelijk, maar het is een heel andere ervaring als een spectaculaire gids de kunstenaar, zijn leven en meesterwerken tot leven brengt. Felicia Variava Albert, algemeen directeur, Blaze Tours en Travels Pvt. Ltd., Mumbai, India

 • Frances M Frances M

  De beste kunsttour ooit.

 • Warren Warren

  Gewoon geweldig. Onze gids was zeer goed geïnformeerd en interessant!

 • Mary F. Mary F

  Uitstekende tour. Onze gids was fantastisch. Met slechts 6 in de privétour leerden we allemaal over het museum, Van Goeth en zijn leven en dood. Geweldig

 • Theresa M Theresa M

  Dit was een uitzonderlijke tour en maakte ons bezoek aan het Van Gogh Museum uniek. Mijn man heeft gehoorproblemen en kon het museum beter ervaren met onze uitstekende privétour. Het was echt een once in a lifetime ervaring.

 • Donna B Donna B

  De gids was goed opgeleid en zeer informatief. We hebben iets geleerd en werden vermaakt.

 • James D James D

  Onze gids was zeer goed thuis in de kunst en het leven van Van Gogh die de ervaring verrijkte.

 • William G William G

  Onze gids was geweldig! Helaas voor sommige reizigers staat ze op het punt een baby te krijgen en zal ze een tijdje weg zijn. We hebben echt genoten van onze tijd om de prachtige kunst te bekijken en haar inbreng te hebben! De rijen waren lang en we gaan recht naar binnen en terwijl we toerde, werd de plaats druk. Ik zou een vroege ochtendtour aanraden, zodat je de drukte kunt missen.

 • Srossman srossman

  Een geweldige manier om het museum te bezoeken. Onze gids, Pina, was fantastisch. Informatief en erg knap. Ze gaf ons een geweldige introductie tot Van Gogh en zijn kunst in ongeveer 2 1/2 uur wandelen door alle galerijen. Vervolgens konden we een pauze nemen in het zeer leuke café in het museum voordat we teruggingen naar de galerijen om de schilderijen en exposities in meer detail te bezoeken. Het was geweldig om de toegangslijnen en de verliefdheid van mensen die audiotours gebruikten te vermijden. We namen de ochtendtour en tegen de tijd dat we terug gingen voor onze tweede rondgang hadden de drukte uitgedund. Sterk aanbevolen.

 • Richard B Richard B

  Dit was een hoogtepunt. We hebben zoveel geleerd in een redelijk korte tijd. Ik zou dit iedereen aanraden die het minst geïnteresseerd is in Van Gogh. Mijn enige teleurstelling is dat veel van zijn belangrijkste werken zich in andere musea over de hele wereld bevinden.

 • Isabel B Isabel B

  Uitstekende tour !! Onze gids was zeer deskundig. Het museum is klein en zo mooi. We hebben er echt van genoten.

 • Nigel JLB Nigel J L B

  Uitstekende waarde. De gids was punctueel en zeer informatief. Het museum was goed ingedeeld en gepresenteerd op een manier om de art novice te informeren en toch de persoon met meer kennis te interesseren.

 • Carol G Carol G

  Onze gids was kunsthistorica en ze was fantastisch. Zeer deskundig!

 • Josephcotten josephcotten

  Victoria gaf ons een geweldige tour die snel verliep, maar ons toch alles vertelde wat we moesten weten en ze kon alle vragen beantwoorden die we hadden. Ik heb nogal wat Van Goghs meesterwerken gezien in New York, Parijs, Chicago en andere plaatsen, maar om het hele verhaal op één plek te zien, samen met enkele prachtige schilderijen die ik nog nooit had gezien, was een geweldige ervaring voor mij en mijn vrouw.

 • WIJ WIJ WEWE

  Geweldige tour. Zeer informatief, interessant en leuk.

 • Terry C Terry C

  Mijn vrouw en ik gingen op een privétour door het Van Gogh-museum tijdens onze huwelijksreis en het was geweldig. Onze gids was zeer informatief en vriendelijk. We wisten niet veel over van Gogh voordat we het museum bezochten, dus we wilden een rondleiding om ons het verhaal en de geschiedenis te laten weten achter waar we naar keken. Dit was een geweldige keuze omdat we het verhaal achter zijn leven en de verhalen achter elk schilderij echt hebben leren kennen. We raden je ten zeerste aan om de winkel te boeken als je Amsterdam bezoekt.

 • jeanneboyce jeanneboyce

  Ik zou deze tour aanbevelen aan iedereen die wil luisteren. Onze gids was deskundig, gepassioneerd over haar werk en zeer informatief. We hebben echt genoten van ons bezoek en hebben zoveel meer geleerd dan we ooit alleen hadden kunnen doen.

 • Joseph S Joseph S

  We hebben erg genoten van deze tour. Onze gids was een expert op het gebied van Van Gogh en hield een uitstekend gesprek over de strijd die Van Gogh onderging om een stijl te ontwikkelen. We stopten onderweg bij belangrijke schilderijen als voorbeelden van zijn worstelingen. We kregen ook een goed beeld van het leven dat Van Gogh leefde en theorieën over zijn tragische dood. We raden deze tour ten zeerste aan.

 • Maureen S Maureen S

  We hebben erg genoten van deze rondleiding door het Van Gogh museum. De gids was zeer deskundig en hielp ons Van Gogh en zijn worstelingen met zijn kunst te begrijpen. We stopten bij een paar belangrijke schilderijen en begrepen met de hulp van de gids waarom ze belangrijk waren. We raden deze tour ten zeerste aan.

 • j. carlton m? j. carlton m?

  Deze tour was geweldig!

 • Sharon Sharon

  Thee onze gids was fantastisch, haar enthousiasme en kennis van haar onderwerp was uitstekend en volledig besmettelijk. We hebben zoveel geleerd over Van Gogh, zijn leven, zijn werk, zijn familie en zijn inspiraties dat het ons bezoek echt heeft gemaakt. We zouden deze mooie ervaring ten zeerste aanbevelen.

 • kenosborn kenosborn

  Gids was fantastisch. Laten we in ons tempo gaan en ons haasten. Ze gaf ons veel inzicht in wat we aan het bekijken waren. Museum had veel bezoekers, maar het leek niet druk. Viator en Amsterdam hebben het goed gedaan als het gaat om het verzorgen van toeristen.

 • Darryl J Darryl J

  Uitstekende tour