COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Rijksmuseum Skip-the-Line begeleide museumtour - privétour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 2 tot 2,5 uur privérondleiding

Van €79-145

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Sla de wachtrij over en sluit je aan voor een privétour door deze wereldberoemde collectie Nederlandse kunst, met schilderijen van Vermeer, Van Gogh, Rembrandt en nog veel meer!

Vaak genoemd Hollandse versie van het Louvre, het Rijksmuseum is een van de juwelen van Amsterdam. Onze privétour van 2-2,5 uur biedt zowel beginnende als ervaren bezoekers een persoonlijke reis door de geschiedenis van de Nederlandse kunst. (En vergeet niet dat je ticket de hele dag geldig is, dus je kunt zo vaak terugkomen als je wilt!)

Met 8000 stukken in deze prachtige collectie is er veel te zien en te leren: je gaat over Rembrandts portretten, onderzoekt de betekenis van Vermeers 'Het melkmeisje', onderzoekt zeldzamere stukken, zoals de museumreeks van 17th eeuw poppenhuizen, en breng wat tijd door in de uitgebreide 19th eeuwse bibliotheek. Aan het einde van je bezoek heb je een uniek en gedegen overzicht van de Nederlandse kunst en het aanbod van het museum. (Geen beloften over het correct kunnen uitspreken van de naam!)

Hoogtepunten zijn onder meer: (als kunstwerk niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd enz.)

Rembrandts portretten ('De Joodse bruid', 'Nachtwacht')

Vermeers 'Het melkmeisje', een van de meest gevierde attracties van het museum

Delfts keramiek: blauw, wit en fancy

17e-eeuwse poppenhuizen, globes en scheepsreplica's

Museum-Tour-Rijkmuseum-Guided Amsterdam-Tour-Museum-Rijkmuseum-Guided Rijkmuseum-Amsterdam-Museum-Guided Amsterdam-Museum-Tour-Rijkmuseum Rondleiding-Rijksmuseum-Rondleiding-Museum-Tour- Rondleiding door het Rijksmuseum Amsterdam-City-Tour-Rijkmuseum Amsterdam-Tour-Rijkmuseum-Museum Amsterdam-Tour-Rijkmuseum-Guided-Museum rijksmuseum-skip-the-line-semi-privé-rondleiding Amsterdam-Tour-Rijkmuseum Amsterdam-Tour-Rijkmuseum-Guided Amsterdam-Museum-Rijkmuseum Rijksmuseum-rondleiding door museum Guided-Amsterdam-Tour-Rijkmuseum Rijkmuseum-Guided-Museum-Amsterdam Amsterdam-Guided-Tour-Rijkmuseum Amsterdam-Museum-Tour Amsterdam-Rijkmuseum-Guided-Museum Amsterdam-Musueum-Rijkmuseum Tour-Guided-Museum-Rijksmuseum. Tour-Rijkmuseum-Guided-Museum Rijkmuseum-Amsterdam-Museum-Tour Rijksmuseum-Guided-Museum-Tour-Amsterdam Museum-Guided-Amsterdam-Tour-Rijkmuseum Amsterdam-Museum-Rijkmuseum-Tour-Guided ons-Amsterdam-Rijkmuseum Rondleiding-Rijksmuseum Museum-Guided-Rijkmuseum-Amsterdam Amsterdam-Rijkmuseum-Tour
Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Paul C Paul C

  Wat een ongelooflijk museum! Ik zou het zeker doen met een gids! Victoria was geweldig en gepassioneerd over het kunstwerk. Ze kon ons kunstgeschiedenislessen geven terwijl we van het museum genoten.

 • Lizbeth R Lizbeth R

  De rondleiding door het Rijks, zoals Audrey ons gaf, was een spannende blik in de Gouden Eeuw van de Nederlanders in de 17e eeuw. Ze begon de tour in de middeleeuwen en illustreerde vakkundig de transformatie van een arm en achterlijk land naar een gericht en efficiënt land. De Lage Landen bereikten macht en bereik dat totaal los stond van de omvang. Verbazingwekkend! De schilderijen van Rembrandt en Vermeer waren een hoogtepunt. Audrey heeft ons een gedenkwaardige indruk gegeven van de machtige Nederlanders, ik raad haar tour zeker aan.

 • Sal B Sal B

  Onze gids was deskundig en vriendelijk en we hielden van het nieuwe, gerenoveerde museum.

 • Donald D. Donald D

  Uitstekende tour. Privégids was persoonlijk en informatief. Zou dit zeker nog een keer doen!

 • Nancy G Nancy G

  Gids was buitengewoon goed thuis in het museum. Ze gaf ons een cursus wandelende kunstgeschiedenis.

 • Michael D Michael D

  We hebben echt genoten van deze privétour. Onze gids, Paula, was zeer goed geïnformeerd en vriendelijk en beleefd. Haar Engels was goed en je voelde een echt enthousiasme van haar voor het museum en de kunst erin.

 • Denise R? Denise R?

  Onze gids was een geweldig plezier en een schat aan kennis. Dit is de beste tour die we hebben gemaakt. Ze legde de architectuur, geschiedenis, mensen en de kunst uit. Ze legde de symboliek achter de kunst uit en de betekenis van elk stuk.

 • ssquire ssquire

  Gids Victoria zeer deskundig en persoonlijk. Voldeed aan al onze verwachtingen.

 • Brian E. Brian E

  We hebben helemaal genoten van de complete tourervaring. Onze gids was uitstekend. Haar vermogen om de kunst te beschrijven en in een historische context te plaatsen, was precies wat we zochten.

 • Karina K Karina K

  Victoria was een perfecte docent voor onze gemengde groep. Mijn kinderen waren minder dan enthousiast over de kunstgeschiedenis. Dus heeft ze onze tour doorspekt met interessante geschiedenisnotities en het wapenvertoning. Ik kreeg mijn kunstupgrade en iedereen was blij. Dat en #39; geen sinecure!

 • Sharon Sharon

  Fantastische gids, Paola was zowel zeer deskundig als uiterst charmant. Een heerlijke ochtend in het Rijksmuseum en een echte aanrader.

 • Eric Goodman Eric Goodman

  Onze gids was uitzonderlijk, Cea was enthousiast en informatief, leerde in korte tijd veel over de Hollandse meesters en historisch Amsterdam

 • Tasha Wall Tasha Wall

  Ik heb veel tours gedaan en dacht dat dit een van de beste was. Salena was zeer goed geïnformeerd, persoonlijk en interessant. Had echt een geweldige tijd.

 • Caroline Gibson Caroline Gibson

  Geweldige gids. Deskundig, uitstekend Engels. Een genot om bij te zijn en we hebben veel geleerd. Meer kun je niet vragen over een kunstmuseumgids.

 • Brice Hodges Brice Hodges

  Bij het bekijken van een aantal van de beschikbare tous van amsterdam hebben we babylon tours ontdekt. We boekten een privétour door amsterdam mesuem en het was gewoon ver boven alle verwachtingen. Onze gids was gewoon geweldig en gaf ons algemene informatie en details over zowel de periode, artiesten als elk van de meest belangrijke en verbazingwekkende plaatsen (inclusief curiosa) die we hebben gezien. We raden Everybosy aan om deze operator te gebruiken.

 • Myles Moore Myles Moore

  De kunst was geweldig ... het museum geweldig ... onze gids Paola gewoon geweldig! Ik denk dat mijn vrouw en ik me zullen herinneren Paola net zo goed te ontmoeten als de kunst. Haar kennis van het museum en de tentoonstellingen was onverslaanbaar. Onze twee uur durende tour vloog gewoon voorbij. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor het feit dat ze zo'n fantastische gastheer is. Boek de tour, je zult geen seconde spijt krijgen :)

 • Richie Hawkins Richie Hawkins

  Uitstekend en gaf ons het gevoel dat als we meer tijd hadden, we weer terug zouden gaan. Onze gids was zeer deskundig en we hebben enorm genoten van onze tour. Dank u

 • Stanley Gibbs Stanley Gibbs

  Tijdens een bezoek aan Amsterdam besloten we om een privérondleiding door het Rijksmuseum te maken en ontdekten we de Skin-the-line en Private Guided Tour. Onze gids, Giuesppina, ontmoette ons op 9/10/2018 om 9.45 uur buiten het museum (als je er vroeg genoeg bent, is er waarschijnlijk geen rij). De volledige drie uur van de tour zijn besteed aan de Dutch Masters (ik vermeld dit alleen omdat de beschrijving van deze tour dit niet onthult). Ik weet niet zeker of dit haar persoonlijke beslissing was of dat dit het beleid van het bedrijf is om zich alleen op de Dutch Masters te concentreren, maar ze was buitengewoon deskundig. Kiest u voor dit bedrijf en wilt u meer zien dan alleen de Hollandse Meesters dan zou ik hen daar voor de boeking zeker naar vragen. Dit is een enorm museum (je zou hier waarschijnlijk dagen kunnen doorbrengen), dus als je buiten de rondleiding wilt blijven, zal je gids je een kopie van je tickets e-mailen. Deze tour is een geweldige manier om het museum te zien en we hebben allemaal zoveel geleerd van Giuesppina.

 • Kristy Whitney Kristy Whitney

  Selina heeft ons uitstekend begeleid door het Rijksmuseum. Ongelofelijk goed geïnformeerd over zowel de kunst als de historische context. Dank u

 • Allie Oneal Allie Oneal

  Victoria heeft geweldig werk geleverd als onze gids. Geweldige informatie over de kunstwerken en inzicht in het leven in Amsterdam. Beveel haar ten zeerste aan!!

 • Christa Mayer Christa Mayer

  Onze gids, Selina Anderson was een mooie, warme, vriendelijke en zeer deskundige jonge vrouw die duidelijk houdt van wat ze doet. Ze was erg georganiseerd, legde haar aanpak van onze tour uit en navigeerde ons heel bekwaam door de drukte. Ze deelde haar liefde voor de kunstwerken zonder enige superioriteit en tegen de tijd dat we klaar waren, hadden we het gevoel dat we vrienden waren geworden.

 • Rebecca Sampson Rebecca Sampson

  We hadden een absoluut fantastische rondleiding door het Rijksmuseum. We hadden een beetje verwarring over wanneer onze tour zou beginnen, maar toen we eenmaal samen waren, was de tour geweldig. Het waren alleen ik en mijn man, dus het was echt een privétour! Het was een drukke zaterdag in het museum, met verschillende rondleidingen tegelijkertijd, maar onze gids was zo deskundig en had zulke interessante dingen te zeggen dat we vaak andere mensen zagen die onze tocht afluisterden! We hadden een geweldige tijd en zagen alle dingen die we wilden zien. We hebben ook veel geleerd over Nederlandse kunstenaars, hun technieken en wat hun werk onderscheidde van andere kunstenaars uit dezelfde periode. Het was informatief, leuk, buitengewoon interessant en precies wat we zochten. Sterk aanbevolen!

 • Preston Yu Preston Yu

  Onze gids Paola was zeer attent, informatief en gaf ons een geweldige kennismaking met het Riksmuseum. De ervaring was van grote waarde! Dank u.

 • Etta Cook Etta Cook

  Geweldige tour .... geweldige kennis van het museum ... ... erg leuk! .... het museum kan overweldigend zijn, maar Paola heeft alle belangrijke exposities geraakt

 • Rebecca Macias Rebecca Macias

  We hielden alle drie van de tour. De 2 uur vlogen voorbij en was een perfecte hoeveelheid informatie om te absorberen. Zijn persoonlijke verhalen droegen bij aan de tour en gaven het een uniek gevoel door alleen maar het lezen van materiaal.

 • Dianne Cannon Dianne Cannon

  Onze rondleiding door het Rejksmuseum was beter dan verwacht. Gids Victoria was informatief en gepassioneerd over de kunst en de Nederlandse cultuur en het maakte de hele ervaring geweldig

 • Robby Harrison Robby Harrison

  De tour werd uiteindelijk een privétour, alleen mijn man en ik. Thee was zeer deskundig en heeft de tour erg interessant gemaakt.

 • Marcia Grimes Marcia Grimes

  Erg genoten van het museum en de privétour. We hadden geluk en alleen wij waren op de tour. Had een geweldige tijd met Victoria en kreeg meer van het museum dan we alleen zouden hebben

 • Cesar Dorsey Cesar Dorsey

  De gidsen waren zeer ervaren en behulpzaam. Ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat we een goede tijd hadden. De Amsterdamse wind was kil tijdens onze tijd daar, maar de ervaring was het waard. De tour was erg punctueel, wat ook erg professioneel was.

 • Kevin Larsen Kevin Larsen

  We hadden een fantastische tijd met onze gids, Victoria. Ze was buitengewoon goed geïnformeerd en zorgde ervoor dat de museumitems echt tot leven kwamen. Als je maar een paar uur beschikbaar hebt en meer wilt weten dan alleen het gemiddelde, dan is deze tour een must!

 • Hazel Tucker Hazel Tucker

  De ervaring werd verrijkt door met Hank te toeren. Hij was deskundig, persoonlijk en in staat om historische kunst aan de kunst te geven. Ik waardeerde zijn bespreking van het enorme restauratieproject en de zeer recente heropening.

 • Ben Deleon Ben Deleon

  Het Rijksmuseum heeft een enorme collectie die overweldigend kan zijn. Onze tour, geleid door Tea ', was een prachtige kennismaking met de collectie gericht op de Grand Masters-galerijen. Het verbinden van de kunstenaars en hun schilderijen met hun plaats in de Nederlandse geschiedenis en met elkaar was een fascinerende leermogelijkheid. De schilderijen zijn prachtig - maar door hun achtergrond en context te begrijpen, werden ze belangrijk. De tour had precies de juiste lengte. Na een korte pauze was er voldoende tijd om enkele van de werken die we hadden besproken opnieuw te bezoeken of om op eigen gelegenheid andere delen van het museum te verkennen. Tea 'was deskundig en knap. Haar enthousiasme voor de kunst droeg bij aan de ervaring. Zeker de investering waard. De tour heeft echt geholpen om ons bezoek zoveel leuker te maken.

 • Horace Benson Horace Benson

  Onze gids Tea was zeer goed geïnformeerd, enthousiast en ontvankelijk. Door haar uitgekiende begrip en goed geplande verkenning van sleutelwerken konden we echt waarderen wat we zagen. De manier waarop ze haar aanpak organiseerde Door de schilderijen op deze manier te zien, werd onze tijd in het museum echt gemaximaliseerd. Geld heel goed besteed. stelden we in staat om op dit begrip voort te bouwen, zoals we later zelf verkenden.

 • Alan Taylor Alan Taylor

  Een goede gids kan elke museumervaring van een "ho hum" -dag veranderen in een prachtige, leerzame, stimulerende herinnering. Cera heeft vandaag die speciale herinnering voor ons gemaakt.

 • Blanche Bennett Blanche Bennett

  Dit was de tweede keer dat mijn man en ik een museumtour boekten bij dit bedrijf en we werden niet teleurgesteld. Hoewel we blij zouden zijn geweest met de groepsreis die we een paar jaar geleden in Parijs hebben gemaakt, boekten we te laat en de enige optie was een privétour. Dit was eigenlijk veel beter. We hebben zoveel meer geleerd en de tour was in ons tempo, waarbij we stopten om te zien wat we wilden zien en niet bang waren dat we anderen verveelden met onze vragen. Moedig u sterk aan om dit te doen tijdens een headset-tour. Het was interessant om mensen met headsets te zien die probeerden eruit te zien alsof ze niet luisterden naar wat onze gids zei.

 • Marta Jackson Marta Jackson

  De jonge vrouw die gids was, was goed thuis in haar onderwerp, interessant, gemakkelijk te begrijpen en zo aangenaam als ze maar kon zijn. Ze was ook volledig voorbereid met back-upmaterialen op haar notitieblok en andere materialen om de ervaring te verbeteren. Een van de beste rondleidingen door een kunstmuseum dat we ooit hebben gemaakt.

 • Sammy McKay Sammy McKay

  Privérondleiding door het Rijksmuseum was uitstekend. Gids was knap en zeer informatief. We zouden deze tour zeker aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in enkele van 's werelds beste kunst!

 • Dolores Farrell Dolores Farrell

  We hebben voor ons drieën een Rijksmuseum privétour geboekt. Onze privégids was Paola. Ze was fantastisch! Ze was zeer goed geïnformeerd over wat we in het museum zagen. Ze was erg vriendelijk en vond het de leukste tour. Onze lieve vriend die ons vergezelde is bejaard en zit in een rolstoel. Paola hielp ons rond te navigeren om de liften te gebruiken. We zouden deze tour ten zeerste aanbevelen en zouden het zeker nog een keer doen.

 • Maxine Shea Maxine Shea

  Ik boekte een privétour door het Rijksmuseum via Babylon Tours voordat ik van huis ging. Thee was onze gids en ze was geweldig. Ze ontmoette ons snel en was zeer deskundig en professioneel. Ze vertelde ons over het gebouw, dat op zichzelf al een interessant kunstwerk is, evenals de schilderijen. Vaak legde ze een schilderij uit door het te vergelijken met wat er destijds in Italië of Duitsland werd geschilderd en ze toonde ons foto's van de vergelijkingen op haar Ipad zodat we zelf de verschillen en overeenkomsten konden zien. Ze nam zelfs monsters mee van de pigmenten die gebruikt waren om de kleuren te maken die de kunstenaars gebruikten! De rondleiding met haar was 2 uur, maar we mochten zo lang in het museum blijven als we wilden, en ze gaf ons suggesties voor wat er nog meer te zien was. Ze maakte ons bezoek aan het Rijksmuseum tot een onvergetelijke ervaring. Ik raad ten zeerste aan om Babylon Tours te gebruiken wanneer u op zoek bent naar privérondleidingen door musea. Het is vrij duur, maar elke euro waard!

 • Frederic Richmond Frederic Richmond

  Onze gids Selina was uitstekend. Haar kennis was uitstekend, ze had veel empathie. Geweldig om een gids voor onszelf te hebben, dit betekende dat we konden linker wanneer we wilden, een pauze namen wanneer we wilden. We ontmoeten elkaar net buiten het Rijksmuseum en stoppen snel onze jassen in een kluisje (wie wist van kluisjes). De dag vloog gewoon voorbij. Zal hopelijk weer gaan met Selina.

 • Leticia Rich Leticia Rich

  Uitstekend, geweldig geweldig en behulpzaam. De gids was vriendelijk en gastvrij. Zeer deskundig

 • Jasper Conrad Jasper Conrad

  We hadden een gids van Babylon Tours Amsterdam die ons tijdens een recent bezoek door het Rijksmuseum bracht. We kwamen aan de voorkant van de lijn - niet wachten - en hij gaf ons inzichtelijke beschrijvingen van de verschillende kunstwerken. Hij maximaliseerde ook het gebruik van onze tijd, zodat we naar "alle goede dingen" gingen. Ik zou Babylon opnieuw gebruiken

 • Gregorio Riggs Gregorio Riggs

  Nam de rondleiding met Paolo. Ze was erg vriendelijk en zeer deskundig. Kende de achtergrond van zowel het museum als alle kunst en kunstenaars. Gedetailleerde uitleg over de achtergrond en geschiedenis. Fantastisch rondvragen.

 • Alberto Porter Alberto Porter

  We boekten een privétour van twee uur door het Rijksmuseum in Amsterdam, we hadden er vier in onze groep en de tour was uitzonderlijk. Anita, onze gids, was zeer deskundig en was zeer alert op onze vragen. De tour was de prijs zeker waard, aangezien we de lange rijen konden overslaan en de museumstukken van dichtbij konden bekijken.

 • Lauren Martin Lauren Martin

  Onze gids Victoria was deskundig, boeiend en enthousiast. Haar rondleiding door de Hollandse Meesters in het Rijkes museum gaf ons een geweldig perspectief op de kunst en cultuur van de Nederlandse Gouden Eeuw.

 • Naomi Irwin Naomi Irwin

  Wat een ongelooflijk museum! Ik zou het zeker doen met een gids! Victoria was geweldig en gepassioneerd over het kunstwerk. Ze kon ons kunstgeschiedenislessen geven terwijl we van het museum genoten.

 • Erik Moyer Erik Moyer

  De rondleiding door het Rijks, zoals Audrey ons gaf, was een spannende blik in de Gouden Eeuw van de Nederlanders in de 17e eeuw. Ze begon de tour in de middeleeuwen en illustreerde vakkundig de transformatie van een arm en achterlijk land naar een gericht en efficiënt land. De Lage Landen bereikten macht en bereik dat totaal los stond van de omvang. Verbazingwekkend! De schilderijen van Rembrandt en Vermeer waren een hoogtepunt. Audrey heeft ons een gedenkwaardige indruk gegeven van de machtige Nederlanders, ik raad haar tour zeker aan.

 • Keri Lee Keri Lee

  Onze gids was deskundig en vriendelijk en we hielden van het nieuwe, gerenoveerde museum.

 • Jamie Shah Jamie Shah

  Uitstekende tour. Privégids was persoonlijk en informatief. Zou dit zeker nog een keer doen!

 • Donna Simmons Donna Simmons

  Gids was buitengewoon goed thuis in het museum. Ze gaf ons een cursus wandelende kunstgeschiedenis.

 • Connie Clark Connie Clark

  Fantastische gids, Paola was zowel zeer deskundig als uiterst charmant. Een heerlijke ochtend in het Rijksmuseum en een echte aanrader.

 • Kate Fritz Kate Fritz

  Victoria was een perfecte docent voor onze gemengde groep. Mijn kinderen waren minder dan enthousiast over de kunstgeschiedenis. Dus heeft ze onze tour doorspekt met interessante geschiedenisnotities en het wapenvertoning. Ik kreeg mijn kunstupgrade en iedereen was blij. Dat is geen geringe prestatie!

 • Cameron Bauer Cameron Bauer

  We hebben helemaal genoten van de complete tourervaring. Onze gids was uitstekend. Haar vermogen om de kunst te beschrijven en in een historische context te plaatsen, was precies wat we zochten.

 • Harry Dixon Harry Dixon

  We hebben echt genoten van deze privétour. Onze gids, Paula, was zeer goed geïnformeerd en vriendelijk en beleefd. Haar Engels was goed en je voelde een echt enthousiasme van haar voor het museum en de kunst erin.

 • Emmett Hamilton Emmett Hamilton

  Ik was altijd geïntimideerd door de "Hollandse Meesters", maar Ilaria zorgde ervoor dat onze groep van 4 het Nederlandse perspectief en hun plaats in de kunstgeschiedenis begreep. Een overweldigend museum dat veel eenvoudiger en leuker is gemaakt door haar vaardigheid en perspectief.

 • Sammie Morrison Sammie Morrison

  Zojuist onze tour voltooid met Audrey, die fantastisch was. Ze maakte de geschiedenis interessant en bracht alle artefacten en kunstwerken samen in een duidelijk verhaal. Dit is de enige manier om dit museum te zien. Bedankt Audrey!

 • Bonnie Hanna Bonnie Hanna

  Deze tour was het hoogtepunt van ons bezoek aan Amsterdam. Anita, kunsthistorica, leidde ons vakkundig door Rembrandts schilderijen in het prachtige Rijksmusem en zijn huis waar hij werkte en woonde. Door haar passie en lens hebben we zoveel geleerd over zijn leven en werk. We raden deze tour en Anita ten zeerste aan!

 • Lynette Hodges Lynette Hodges

  Audrey was knap en goed georganiseerd en gaf een kort overzicht van het hele museum en hoe het was georganiseerd voordat we begonnen. In 2 1/2 uur ritste ze ons door de drukte naar de hoogtepunten, gaf ze speciale interpretaties aan enkele beroemde stukken en zorgde ervoor dat we allemaal goed konden kijken. We genoten van onze tijd met haar en ze was zeer gewetensvol om ervoor te zorgen dat we weer naar binnen konden gaan en dingen opnieuw konden bekijken in ons eigen tempo toen ze klaar was.

 • Edna Bates Edna Bates

  Onze tour door het Rijksmuseum was zeker een hoogtepunt van onze trip naar Amsterdam. Er is zoveel te zien en te leren over kunst en Nederlandse geschiedenis en we waren meer dan blij dat onze gids Audrey ons vakkundig en vol enthousiasme rondleidde door dit opmerkelijke museum. Bedankt voor een heerlijke dag.

 • Jenifer Burns Jenifer Burns

  Met zoveel te zien en te doen in Amsterdam in 3 dagen was het goed besteed. Het Rijksmuseum was een aanrader en onze gids, Victoria, liet ons alle belangrijke onderdelen zien. Ze hield het juiste tempo aan, ging waar nodig in detail en verplaatste onze groep zodat we veel dingen te zien kregen. Ze was gewoon mooi en haar liefde voor het museum was besmettelijk. We hebben echt genoten van de ochtend!

 • Suzanne Young Suzanne Young

  Mijn dochter en ik gaan vaak naar musea en hebben meestal voldoende achtergrondinformatie om het zonder begeleiding of via een audio-opname te doen. Irina heeft zoveel waarde toegevoegd aan dit bezoek! We zijn niet erg goed geïnformeerd over de Gouden Eeuw en ze heeft geweldig werk geleverd door de werken en thema's te vergelijken met een deel van onze interesse in andere tijdframes. We gebruikten Babylon ook in Parijs en beide keren hadden we zeer bekwame gidsen.

 • Irving Stewart Irving Stewart

  Onze tour was geweldig! Ik heb deze tour geboekt op onze eerste dag in Amsterdam. Wennen aan de tijdverandering was ruw en ik verslapen en waren 45 minuten te laat. Ik belde het bedrijf onmiddellijk bij het ontwaken en ze kregen onze gids te pakken en namen snel contact met me op om me te laten weten dat ik haar zo snel mogelijk zou ontmoeten, maar tegen die tijd zou de tourtijd worden verkort, wat volkomen begrijpelijk is. Onze gids gaf ons echter evenveel tijd, eigenlijk zelfs meer tijd dan oorspronkelijk gepland. Ze had echter geen afspraken na ons, maar het was aardig van haar om ons de tijd te geven waarop ze dat echt niet hoefde te doen. Ze waren erg meegaand. Onze gids was ook zeer goed geïnformeerd over de kunst en geschiedenis. We hebben echt genoten van de rondleiding en het gesprek. Ik raad deze tour ten zeerste aan.

 • Vincenzo Herman Vincenzo Herman

  Mijn vrouw en ik kwamen naar Amsterdam voor ons 10-jarig huwelijksfeest en kregen een rondleiding door het Rijksmuseum. Het was zo fascinerend om meer te leren over de Dutch Masters en onze gids, Audrey, was zo geweldig! Ze heeft ons zoveel geleerd over Nederlandse kunst en over Rembrandt in het bijzonder! Ze was super vriendelijk, super goed geïnformeerd en een geweldige meid rondom! We zouden elke dag een tour met haar aanbevelen! BEDANKT, AUDREY!

 • Dewayne Morgan Dewayne Morgan

  Dit was een geweldige ervaring. Wanneer we naar een stad reizen die we nog nooit hebben bezocht, vinden we het buitengewoon belangrijk om verschillende privérondleidingen te hebben om alle mogelijke informatie te krijgen van een ervaren gids die dagelijks in de stad woont. Angelo was een geweldige gids die kennis en vaardigheid heeft om vragen te beantwoorden over alles wat met kunst, cultuur en geschiedenis in Amsterdam te maken heeft. Hij was ook in staat om ons na de tour begeleiding te geven over dineren en andere ervaringen die we op prijs stellen. Als je een geweldige Amsterdamse ervaring wilt, zijn Babylon tours en Angelo de juiste keuze!

 • Joann Jordan Joann Jordan

  Paola was onze gids voor de 2 musea. Ze was vriendelijk, lief en uiterst deskundig. Ze kon al onze vragen beantwoorden ... zelfs historische vragen over Amsterdam! Haar begeleiding door de musea was perfect! Ondanks de regen buiten de musea was de dag een hoogtepunt van onze reis!

 • Hayden Valentine Hayden Valentine

  Audrey was een geweldige gids! Ze maakte het museum leuk en interessant, zelfs voor een 12- en 15-jarige. De manier waarop ze de tour begon met haar verhaal vertellen en het uiteindelijk allemaal bij elkaar bracht, was goed gedaan. Ik kan haar van harte aanbevelen!

 • Roy Yates Roy Yates

  Wij zijn een gezin van 5 die Amsterdam bezoeken. Het Rijksmuseum is een gigantisch museum en we hebben een zeer beperkte tijd. Gelukkig hebben we een privétour geboekt bij Babylon Tours, die ons een uitstekende gids heeft gestuurd, Angelo. Angelo is erg aardig, aangenaam met veel kennis. We leerden zoveel over de Nederlandse schilderijen en Angelo nam ons mee om de belangrijke stukken in het museum te bekijken. We zouden niet in staat zijn geweest om zelfs maar een deel van wat we hebben gedaan te bereiken als we Angelo niet als onze gids hadden gehad.

 • Murray Davis Murray Davis

  We hadden de pracht van het Rijksmuseum niet kunnen zien in de beperkte tijd die we hadden zonder de expertise van onze gids Alice. Door de route die ze ons leidde, konden we zoveel van de achtergrond leren die we nodig hadden om de objecten en schilderijen ten volle te waarderen. We raden niet alleen een privétour aan, maar ook onze gids. Als je het geluk hebt om bij Alice te zijn, ben je verzekerd van een tour die je nooit zult vergeten. Bedankt, Alice!

 • Daan Oconnell Zane Oconnell

  niet echt een museum of indoor activiteitenman, maar over het algemeen genoten we van de ervaring, wat het absoluut de moeite waard maakte, was de gids.

 • Pasquale Gallagher Pasquale Gallagher

  Gids Victoria zeer deskundig en persoonlijk. Voldeed aan al onze verwachtingen