COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Rijksmuseum + Van Gogh Museum Skip-the-Line begeleide combinatietour - privétour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 5 tot 5,5 uur privérondleiding

Van €139-259

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Geniet van het beste van de Nederlandse geschiedenis en kunst in twee van de populairste musea van Amsterdam. Sla de wachtrij over en ga met ons mee op een spannende dag vol kunst en cultuur!

Duik in de schitterende kunstwereld van Amsterdam en sluit je aan bij onze gecertificeerde gidsen tijdens een reis door twee van de belangrijkste musea van de stad! Maak je klaar voor een privétour, aangepast aan je behoeften, waar je voldoende tijd hebt om vragen te stellen.

Je begint bij het Rijksmuseum, ook wel het Hollandse antwoord op het Louvre genoemd, voor een uitgebreide kennismaking met de Nederlandse geschiedenis en kunst via de indrukwekkende collectie van 8000 stukken. Onze gidsen nemen je mee langs de hoogtepunten van het museum, waaronder Vermeers 'Het Melkmeisje' en Rembrandts 'De Joodse Bruid', evenals minder bekende schatten, zoals de collectie van 17th eeuwse poppenhuizen en de ingrijpende 19th eeuwse bibliotheek.

Na een lunchpauze ga je verder naar het Van Gogh Museum, waar 's werelds grootste collectie werk van de kunstenaar te vinden is. Hier leer je de verhalen achter Van Goghs iconische zonnebloemen, zelfportretten en enkele van zijn beroemdste schilderijen, waaronder 'Korenveld met kraaien' en 'Geel huis'. Je bespreekt de turbulente levensgebeurtenissen die hem van Nederland naar Frankrijk hebben geleid (zoals dat hele oor) en de verschillende fasen van zijn werk hebben beïnvloed.

Hoogtepunten zijn onder meer: (als kunstwerk niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd enz.)

Meesterwerken van Rembrandt, waaronder "Syndics of the Drapers 'Guild"

Vermeers 'Het melkmeisje'

17e eeuwse poppenhuizen, Delfts keramiek en scheepsreplica's

Van Goghs vroege en obscure werken

Van Goghs meesterwerken, waaronder "The Potato Eaters" en "Wheatfield with Crows"

Zonnebloemen en sterrennacht

Amsterdam-Rijkmuseum-Tour Museum-Guided-Rijkmuseum-Amsterdam Rondleiding-Rijksmuseum ons-Amsterdam-Rijkmuseum Amsterdam-Museum-Rijkmuseum-Tour-Guided Museum-Guided-Amsterdam-Tour-Rijkmuseum Museum-Tour-Amsterdam-Rijkmuseum Museum-Tour-Amsterdam-Rijkmuseum Guided-Rijkmuseum-Museum-Tour-Amsterdam Tour-Rijkmuseum-Guided-Museum-Amsterdam-City Rijksmuseum-Amsterdam-City-Guided-Museum-Tour Amsterdam-City-Tour-Rijkmuseum-Museum Tour-Rijkmuseum-Guided-Museum-Tour Rijksmuseum-Guided-Museum-Tour-Amsterdam Rijkmuseum-Amsterdam-Museum-Tour Tour-Rijkmuseum-Guided-Museum Museum-Rijkmuseum-Guided Tour-Guided-Museum-Rijksmuseum. Amsterdam-Musueum-Rijkmuseum Amsterdam-Rijkmuseum-Guided-Museum Amsterdam-Guided-Tour-Rijkmuseum Rijkmuseum-Guided-Museum-Amsterdam Guided-Amsterdam-Tour-Rijkmuseum Rijksmuseum-rondleiding door museum Amsterdam-Museum-Rijkmuseum Rondleiding door het Rijksmuseum Amsterdam-City-Tour-Rijkmuseum Amsterdam-Tour-Rijkmuseum-Museum Amsterdam-Tour-Rijkmuseum Amsterdam-Tour-Rijkmuseum-Guided-Museum rijksmuseum-skip-the-line-semi-privé-rondleiding Amsterdam-Tour-Rijkmuseum-Guided Rondleiding-Rijksmuseum-Rondleiding-Museum-Tour- Rijkmuseum-Amsterdam-Museum-Guided Amsterdam-Museum-Tour-Rijkmuseum Museum-Tour-Rijkmuseum-Guided Amsterdam-Tour-Museum-Rijkmuseum-Guided Van-Gogh-Amsterdam-Tour-Museum-Rondleiding Van-Amsterdam-Tour-Gogh-Museum-Rondleiding Tour-Van-Gogh-Museum-Guided-Amsterdam Rondleiding Museum-Amsterdam-Van-Gogh-Rondleiding Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-Tour met gids Gogh-Amsterdam-Tour-Van-Museum-rondleiding Amsterdam-Tour-Van-Gogh-Museum-rondleiding
Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Sharon W Sharon W

  Uitstekende dag met het zien van prachtige locaties in Buenos Aires. John is een zeer informatieve gids en aangenaam om tijd mee door te brengen.

 • Gerard P Gerard P

  Fantastisch

 • Avrom K Avrom K

  De Rondleiding door het Van Gogh en Rijksmuseum was uitzonderlijk. Onze gids Tia was zeer goed geïnformeerd en gaf ons een diep begrip van de geschiedenis, context en betekenis van alle schilderijen die we bekeken. We kunnen deze tour van harte aanbevelen.

 • Awilda M Awilda M

  Uitstekende ervaring met Victoria, onze gids. Bezoek zowel interessant als educatief gemaakt.

 • Rebecca K Rebecca K

  Zoals geldt voor veel prachtige musea, is er zoveel te zien dat het moeilijk is om scherp te stellen. Onze gids voor ons gezin van 5 volwassenen was Victoria. Ze was zowel een meesterlijke verteller over het leven van Van Gogh en Rembrandt als een expert in het definiëren van hun schilderstijlen en het vergelijken met andere schilders van hun tijd. We hebben niet ELK schilderij gezien, maar eerder een serie die de groei en de uitdagingen van deze kunstenaars in hun creatieve, vaak uitdagende leven weergeeft. Je zou deze ervaring voor deze tour willen hebben! Dit was een tour van 4-5 uur en we waren de hele tijd geïntrigeerd.

 • Drocket Drocket

  We boekten een combinatietour door het Rijksmuseum en de Van Gough met Babylon Tours. Hun gids Victoria was geweldig. Ze had een passie voor kunst en was zeer goed geïnformeerd over de Hollandse meesters en Vincent. Ze had een geweldige persoonlijkheid en maakte de rondleidingen ook leuk.

 • lz386 lz386

  Rondleiding door Amsterdam door Rijksmuseum & VanGogh Museum; uitstekende gids die zeer deskundig en uitstekende communicator was - maakte de tour waardevoller en informatiever

 • lingvo lingvo

  Dat was mijn tweede bezoek aan het Van Gogh museum en het eerste aan het Rijksmuseum. Beiden waren uitstekend. De eerste keer dat ik 3-4 jaar geleden het Van Gogh museum alleen bezocht zonder gids en ik dacht dat ik veel over zijn leven en werken las, was de tour interessant maar niet compleet. Een tour met Victoria is een opmerkelijke gebeurtenis! Ze kent niet alleen 'het onderwerp', maar vindt het ook erg leuk en haar passie verlegt de grenzen en laat je Van Gogh als nooit tevoren waarderen. Het Rijksmuseum is natuurlijk een absolute aanrader. Ik weet zeker dat ik beide musea zal bezoeken tijdens mijn volgende bezoek aan Amsterdam, mocht het gebeuren.

 • Deborah S Deborah S

  Uitstekende tour onder leiding van Victoria. Ze was buitengewoon deskundig. Ik heb nu een ander denkproces over het bekijken en waarderen van kunst.

 • Jerry Jerry

  We hadden het extreme genoegen om een privérondleiding te hebben door het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum door Cea, die een verbazingwekkend deskundige en persoonlijke gids was. We dachten eerst dat het een dure luxe was, maar vonden het elke euro waard! Hartelijk dank voor het bezorgen van zo'n bijzondere dag! We raden deze tour ten zeerste aan iedereen aan - het was een vijfsterrenevenement !! June en Jerry