COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Geschiedenis van Amsterdam - Stadswandeling met gids - Privérondleiding in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 2,5 uur privérondleiding

Van €49-115

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Geniet van de stad als een echte Amsterdammer, of het nu je eerste of miljoenste bezoek is! Ga met ons mee op een privéwandeling van 2,5 uur, waar je alles leert over de rijke geschiedenis van Amsterdam en niet te missen bestemmingen.

Ontdek waarom Amsterdam vaak "het Venetië van het Noorden" wordt genoemd! Dompel jezelf onder in de schoonheid en kunst van deze unieke stad met een van onze gecertificeerde gidsen en geniet van een tour die is aangepast aan jouw behoeften en interesses!

Kom meer te weten over het begin van Amsterdam als vissersdorp in de 12th eeuw en hoe het een van 's werelds meest geliefde steden werd. Loop over de iconische grachten en bruggen en verken de prachtige binnenplaatsen, terwijl je gids de geschiedenis van de bezienswaardigheden om je heen uitlegt. Neem de tijd om je te oriënteren in de pittoreske geplaveide straten die deel uitmaken van de charme van Amsterdam en maak aantekeningen terwijl je gids hun favoriete plekken en insidertips deelt die je in geen van de gidsen zult vinden!

Hoogtepunten zijn onder meer:

De Dam, waar altijd iets te doen is

Westerkerk Kerk 

Scheve huizen en het dunste huis van de stad

Nieuw marktplein

The Sea Dike & Chinatown 

De middeleeuwse stadspoort

Begeleide wandeling door Amsterdam Stadsrondleiding door Amsterdam Stadswandeling door Amsterdam Rondleiding-Stad-Amsterdam Tour-City-Guided-Amsterdam Tour-Walking-Guided-Amsterdam Tour-Walking-begeleide-City-Tour Wandeltour-Stad-Amsterdam-Begeleid Amsterdam-City-Tour-Walking-Guided Amsterdam-City-Walking-Guided-Tour Stadswandeling Amsterdam Amsterdam-Guided-Tour-City-Walking Stad-Amsterdam-Wandelen-Begeleid City-Amsterdam-Walking-Tour-Guided
Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Kevin B Kevin B

  Heel aardig en informatief. ik heb veel geleerd en vond het erg prettig. dank u.

 • Kevin Bernard Kevin Bernard

  Heel aardig en informatief. ik heb veel geleerd en vond het erg prettig. dank u.

 • Damon Schmitt Damon Schmitt

  We hadden een fantastische tour. Onze gids, Eve, was goed geïnformeerd en persoonlijk en gooide de tour goed naar onze interesses. We hebben een fantastische dag gehad!

 • Joe Mercurio Joe Mercurio

  Tour was zeer informatief en meegaand, onze gids Henk was bezorgd over het tonen van plaatsen waar we interesse in hadden en wilden zien. Geweldige algemene kennis en een geweldige persoonlijkheid. Zou het ten zeerste aanbevelen !!!

 • Joseph Lang Joseph Lang

  Ik heb veel tours gedaan en dacht dat dit een van de beste was. Salena was zeer goed geïnformeerd, persoonlijk en interessant. Had echt een geweldige tijd.

 • Alissa Olsen Alissa Olsen

  Onze privéwandeling door Amsterdam was een geweldige ervaring! De gids was deskundig, warm en leuk! Haar 'laten zien en vertellen' terwijl we door de straten liepen, onthulde interessante bezienswaardigheden en verhalen die onze algehele ervaring in de stad verbeterden.

 • Anton Woods Anton Woods

  Ik heb een paar dagen geleden een van hun tours in Amsterdam gemaakt en vond het geweldig! Een perfect plan om de stad dieper te leren kennen. Ik raad het ten zeerste aan!

 • Jerry Parks Jerry Parks

  Ik liep een paar dagen door Amsterdam en realiseerde me toen dat een gids nuttig zou zijn. Zo blij dat ik in contact kwam met Babylon, mijn gids was geweldig en deed ook enkele suggesties voor cafés en restaurants die geweldig waren. Sterk aanbevolen