COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Rijksmuseum + Amsterdam City Centre - Skip-the-Line Guided Combo Tour - Private Tour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 5 tot 5,5 uur privérondleiding

Van €139-259

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Dompel jezelf onder in de schoonheid en kunst van Amsterdam met een van onze gecertificeerde gidsen en geniet van een rondleiding die is aangepast aan jouw behoeften en interesses!

De dag begint in het Rijksmuseum, het antwoord van Nederland op het Louvre, waar je je met de 8000 tentoongestelde stukken in de Nederlandse geschiedenis en kunst stort. Je gids neemt je mee door iconische schilderijen van onder meer Rembrandt en Vermeer en meer obscure stukken zoals de collectie van 17th eeuwse poppenhuizen. Aan het einde garanderen we dat je de Nederlandse kunstgeschiedenis beter begrijpt, ook als je de naam van het museum nog steeds niet goed kunt zeggen!

Na de lunch verplaatsen we het feest naar buiten en leer je hoe een 12th eeuws vissersdorp veranderde in een van 's werelds meest geliefde steden. Je loopt over de iconische bruggen en grachten van de stad, kijkt naar de rustige binnenplaatsen en krijgt een spoedcursus in zijn unieke architectuur. Je krijgt ook insidertips over niet te missen plekken in de stad, zodat dit nog maar het begin is van je Amsterdamse avonturen!

Hoogtepunten zijn onder meer: (als kunstwerk niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd enz.)

Meesterwerken van Rembrandt, waaronder "Syndics of the Drapers 'Guild"

Vermeers 'Het melkmeisje'

17e eeuwse poppenhuizen, Delfts keramiek en scheepsreplica's

De Dam, waar altijd iets te doen is 

Westerkerk Kerk 

Scheve huizen en het dunste huis van de stad

Nieuw marktplein

The Sea Dike & Chinatown

Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Mary David Mary David

  Hoewel de kleine groepsreis duur is, maakte Angelo het meer dan de moeite waard. Zijn kennisbasis op het gebied van kunst was uitstekend! Hij overspoelde zichzelf door veel achtergrondinformatie te geven, ondersteund door uitgebreide foto's op zijn iPad, over verschillende kunstenaars en hun individuele werken. Hij behandelde gemakkelijk vragen van verschillende gasten die veel kennis hadden over verschillende kunsttijdperken. kunstenaars en hun relatie met elkaar. We raden deze tour ten zeerste aan. Wees voorbereid om overweldigd te worden.

 • Carl Ruiz Carl Ruiz

  Ik zou deze tour aanbevelen aan iedereen die wil luisteren. Onze gids was deskundig, gepassioneerd over haar werk en zeer informatief. We hebben echt genoten van ons bezoek en hebben zoveel meer geleerd dan we ooit alleen hadden kunnen doen.

 • Leigh Campos Leigh Campos

  We hadden een fantastische tijd met onze gids, Victoria. Ze was buitengewoon goed geïnformeerd en zorgde ervoor dat de museumitems echt tot leven kwamen. Als je maar een paar uur beschikbaar hebt en meer wilt weten dan alleen het gemiddelde, dan is deze tour een must!

 • Donte Abbott Donte Abbott

  Een goede gids kan elke museumervaring van een "ho hum" -dag veranderen in een prachtige, leerzame, stimulerende herinnering. Cera heeft vandaag die speciale herinnering voor ons gemaakt.

 • Ariel Manning Ariel Manning

  We hadden de leukste tour met thee! Zeer goed geïnformeerd, aangenaam en vereenvoudigd de geschiedenis door ons de belangrijkste punten op haar iPad te laten zien en fragmenten uit brieven te lezen. We namen de combo-museumrondleidingen en ze was zo geweldig om ons te leiden waar we heen moesten. Sterk aanbevolen en thee was speciaal!

 • Sammie Arellano Sammie Arellano

  Onze gids, Tea, was zo vol met kennis van de kunstenaars, kunstwerk, cultuur en gemeenschap. Zonder haar inzicht zou ik nooit zoveel hebben geleerd. Was een geweldige dag en een hoogtepunt van mijn hele trip naar Amsterdam!

 • Harris Edwards Harris Edwards

  De kunst was geweldig ... het museum geweldig ... onze gids Paola gewoon geweldig! Ik denk dat mijn vrouw en ik me zullen herinneren Paola net zo goed te ontmoeten als de kunst. Haar kennis van het museum en de tentoonstellingen was onverslaanbaar. Onze twee uur durende tour vloog gewoon voorbij. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor het feit dat ze zo'n fantastische gastheer is. Boek de tour, je zult geen seconde spijt krijgen :)

 • Marshall Braun Marshall Braun

  Geweldige gids. Deskundig, uitstekend Engels. Een genot om bij te zijn en we hebben veel geleerd. Meer kun je niet vragen over een kunstmuseumgids.

 • Eric Collier Eric Collier

  Ik heb veel tours gedaan en dacht dat dit een van de beste was. Salena was zeer goed geïnformeerd, persoonlijk en interessant. Had echt een geweldige tijd.

 • Ann Newton Ann Newton

  Josephine was uitstekend. Zo deskundig. Toegevoegd aan ons plezier in het museum. We hebben de wachtrij overgeslagen, vandaag niet nodig.

 • Alicia Gordon Alicia Gordon

  Onze gids Angelo was informatief, veel energie en bracht de museumverhalen tot leven! Hij deelde interessante details die je niet zou krijgen zonder de tour. Sterk aanbevelen !!

 • Louise Schneider Louise Schneider

  We hebben een geweldige tour gehad met Angelo. Ik kan niet geloven dat we alles kunnen zien wat we hebben gedaan. Hij zorgde ervoor dat het allemaal tot leven kwam.

 • Ashley Bailey Ashley Bailey

  We waren met een groep van slechts drie en hadden een geweldige tijd. Ik voelde me nooit gehaast of overweldigd, zoals ik vaak kan in galeries of musea, en heb veel geleerd. We zagen alles wat we hadden gehoopt en Audrey is zo deskundig. Ze is zachtaardig en we vonden het allemaal heerlijk om de ochtend met haar door te brengen. Bedankt Audrey!

 • Alisa Sanchez Alisa Sanchez

  Doe beide musea in dezelfde tour .. duurt 5u maar is zeker de moeite waard! Het hebben van een kunsthistorisch expert als gids was buitengewoon nuttig en droeg bij aan de culturele ervaring van het bezoeken van de musea! Een tour die je niet mag missen als je een kunsthistorische liefhebber bent