COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Rembrandt Begeleide wandeling door City & Home - Private Tour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 2,5 uur privérondleiding

Van €79 - 145

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Zie Amsterdam door de ogen van Rembrandt! Sluit je aan bij een van onze gecertificeerde gidsen tijdens een rondleiding van 2,5 uur door de wijken die deze Nederlandse meester inspireerde en sla de wachtrij over in het Rembrandthuis Museum, waar hij decennia lang woonde en werkte.

Het is niet elke dag dat je in de voetsporen treedt van een 17th eeuw Hollandse meester! Geniet van een diepgaande blik in de wereld van Rembrandt met een van onze privégidsen, terwijl je de straten verkent waar hij woonde en werkte.

Je tour begint met een wandeling door Spiegelquarter, bekend om zijn gevarieerde collectie antiek en ambachten, voordat je over de Keizersgracht (ook bekend als het Keizerskanaal) wandelt en een van Rembrandts meest succesvolle leerlingen bespreekt. Op het Rembrandtplein kom je meer te weten over de Nachtwachtwachters, te zien in een van zijn meest gevierde werken, en hier nagebouwd als bronzen sculpturen. In de Staalstraat hoor je over het lokale Drapersgilde, vereeuwigd door Rembrandt in een van zijn beroemdste schilderijen, en op het Waterlooplein ontdek je de voormalige Joodse wijk, waar Rembrandt en zijn vrouw jarenlang woonden. Je eindigt de rondleiding bij Rembrandt's huis, nu een museum, waar je zijn etsen en persoonlijke kunstcollectie, authentieke meubels uit de jaren 1600 en het kantoor waar hij veel van zijn werk produceerde, kunt zien. Aan het einde van de tour heb je een dieper begrip van het leven van deze opmerkelijke kunstenaar.

Hoogtepunten zijn onder meer:

The Emperor's Canal, een van de drie belangrijkste kanalen van de stad

Spiegelquarter, een must voor liefhebbers van artistieke curiosa en antiek

De Nachtwacht, een in brons gegoten voorstelling van een van Rembrandts beroemdste schilderijen Rembrandthuis Museum, waar de kunstenaar decennia lang woonde en werkte

Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Fay Wagner Fay Wagner

  Onze gids Paola was gewoon geweldig, ze is ZEER deskundig maar geduldig met degenen onder ons die dat niet zijn.

 • Lou Walter Lou Walter

  Erg genoten van het museum en de privétour. We hadden geluk en alleen wij waren op de tour. Had een geweldige tijd met Victoria en kreeg meer van het museum dan we alleen zouden hebben

 • Melissa Cowan Melissa Cowan

  We hadden een fantastische tijd met onze gids, Victoria. Ze was buitengewoon goed geïnformeerd en zorgde ervoor dat de museumitems echt tot leven kwamen. Als je maar een paar uur beschikbaar hebt en meer wilt weten dan alleen het gemiddelde, dan is deze tour een must!

 • Heidi Mathews Heidi Mathews

  Een goede gids kan elke museumervaring van een "ho hum" -dag veranderen in een prachtige, leerzame, stimulerende herinnering. Cera heeft vandaag die speciale herinnering voor ons gemaakt

 • Damian Macdonald Damian Macdonald

  De jonge vrouw die gids was, was goed thuis in haar onderwerp, interessant, gemakkelijk te begrijpen en zo aangenaam als ze maar kon zijn. Ze was ook volledig voorbereid met back-upmaterialen op haar notitieblok en andere materialen om de ervaring te verbeteren. Een van de beste rondleidingen door een kunstmuseum dat we ooit hebben gemaakt.

 • Morgan Daniels Morgan Daniels

  Victoria (de gids) was geweldig. Deskundig, charmant, attent, gevuld met fascinerende tips en weetjes. Het was als een spoedcursus in Rembrandt en Vermeer. Een geweldige ervaring.

 • Brandi Bradley Brandi Bradley

  De kunst was geweldig ... het museum geweldig ... onze gids Paola gewoon geweldig! Ik denk dat mijn vrouw en ik me zullen herinneren Paola net zo goed te ontmoeten als de kunst. Haar kennis van het museum en de tentoonstellingen was onverslaanbaar. Onze twee uur durende tour vloog gewoon voorbij. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor het feit dat ze zo'n fantastische gastheer is. Boek de tour, je zult geen seconde spijt krijgen :)

 • Connie Robbins Connie Robbins

  Onze gids was een major kunstgeschiedenis. Ze gaf zeer intieme beschrijvingen van de motivatie en achtergrond van de kunstenaar, evenals de invloed die elke schilder had op het werk van anderen en vice versa. Er was een focus op haar rondleiding die ik nuttig vond om de verhalen en de kunst en kunstenaars in mijn gedachten te houden als een fotokaart. Het geld meer dan ook waard.

 • Bob Copeland Bob Copeland

  Ik heb veel tours gedaan en dacht dat dit een van de beste was. Salena was zeer goed geïnformeerd, persoonlijk en interessant. Had echt een geweldige tijd.

 • Sean Dean Sean Dean

  We hadden een fantastische tour. Onze gids, Eve, was goed geïnformeerd en persoonlijk en gooide de tour goed naar onze interesses. We hebben een fantastische dag gehad!

 • Veronica Elliott Veronica Elliott

  Viki; onze gids was legendarisch. We waren constant onder de indruk van haar kennis van de kunst en het museum zelf. Vraag Viki aan als je een Babylon-tour plant. PS- ze gaf ons ook ongelooflijke aanbevelingen voor het nachtleven en restaurants. Live jazz en spannende locaties.