COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Amsterdam Tours - Ontdek Nederland

Red Light District Guided Walking Tour - privétour in het Nederlands

 • Huis
 • Babylon Tours Amsterdam
Duur: 2,5 uur privérondleiding

Van €49-115

Boek een privétour
Tour Beschrijving

Ontdek meer over deze tour

Ontdek een geheel nieuwe kant van Amsterdam tijdens onze 2,5 uur durende wandeling door de Wallen, een van de meest (in) beroemde buurten van Europa! Sluit je aan bij onze gecertificeerde gidsen voor een boeiende reis door de geschiedenis en hoogtepunten van het gebied.

De Wallen in Amsterdam zijn een must voor elke bezoeker van de stad! Ga met ons mee voor een privétour en geniet van een persoonlijke reis door het gebied, waar je voldoende tijd hebt om vragen te stellen en de dialoog aan te gaan met onze deskundige gidsen.

Je wordt opgeleid en vermaakt terwijl je meer te weten komt over de legale drugsverkopers van de stad, de leerwijk en de rokerige 'coffeeshops' die toeristen van over de hele wereld aantrekken. Je leert over de wetten die sekswerkers beschermen en hoe je de buurt respectvol en veilig kunt waarderen als de tour voorbij is!

Hoogtepunten zijn onder meer:

Leerbuurt, een van de oudste wijken van Amsterdam, de thuisbasis van coffeeshops en fetisjbars Seksshops

Prostitutie-informatiecentrum, educatieve informatie over prostitutie in de stad

De eerste coffeeshop van de stad 

Cannabis Information Center, gratis advies over de beste coffeeshops in de stad

Tower of Tears, waar Henry Hudson zijn reis naar Noord-Amerika begon

Light-Amsterdam-Tour-Red-District-Guided-Tour Red-Amsterdam-Tour-Light-District-Guided Tour Tour-Amsterdam-Tour-Red-Light-District-Guided Amsterdam-Tour-Red-Light-District-rondleiding District-Amsterdam-Tour-Red-Light-Guided-Tour District-Guided-Amsterdam-Tour-Red-Light-Tou Begeleide-Amsterdam-Tour-Wallen-Tour
Privétour

"Privétour" betekent gids exclusief voor u.

Laatste Recensies
Latest Reviews
 • Glen Glen

  De rosse buurt en coffeeshopcultuur zijn zeker weddenschappen die NOOIT mogen worden gemist tijdens een reis naar Amsterdam. Viator is een zeer gemakkelijke manier om privérondleidingen te boeken en ze houden zich aan hun beleid. EEN MUST-SEE en DOEN!

 • Donna A Donna A

  Was een goede manier om alles veilig te zien, we gingen overal heen, onze gids Claudia Fiumara was een uitstekende verhalenverteller, we hadden veel plezier met haar, gingen de coffeeshops in, ze was onbevreesd. Gewoon een leuke manier om een avond door te brengen, we raden je aan dit te doen, je ziet veel meer dan alleen gaan, zou de kleinste raamstraat nooit iets breder hebben gezien dan ik. Ze houdt van een van de familie, ook al ben ik het niet eens met al haar opvattingen over de wereld. Heel erg bedankt, we hebben erg genoten! Donna en BRUCE

 • Lynn Denise M Lynn Denise M

  Onze gids Audrey was de beste, het was alsof we vrienden waren die door de straten slenterden.

 • Sasha Walton Sasha Walton

  Geweldige tour voor de wandelaar. Er is veel geschiedenis op de Wallen waar ik nooit van zou hebben geweten als ik de tour niet had gevolgd. Leerde over de buurt en plaatsen werden aanbevolen voor eten en om te zien. Goede tour.

 • Randi Hodge Randi Hodge

  We hebben de privérondleiding van de Wallen een paar weken geleden gedaan. Audrey was onze geweldige gids. Het is het geld zeker waard om een privétour te doen, omdat ze het heeft aangepast aan onze voorkeuren. Ze gaf ons ook geweldige tips en ideeën over wat je kunt zien / doen / eten terwijl je in Amsterdam bent.

 • Davis Lutz Davis Lutz

  De Wallen en coffeeshops zijn een must see of doen in Amsterdam! Kleurrijk, opzichtig of ordinair is hier de modus. Bekijk veel roodlichtinrichtingen, geweldig 's nachts, natuurlijk met alle kleurrijke verlichting. De coffeeshops zijn een must voor degenen onder ons die geïnteresseerd zijn in het herbeleven van het verleden, maar het is duidelijk dat ze in het heden zijn. Geweldige tijd, ga zeker naar dit gebied. Het is misschien wel het #1-gebied om te toeren in Amsterdam!

 • Kurtis Wilcox Kurtis Wilcox

  Onze gids heeft fantastisch werk geleverd door niet alleen informatie over de Wallen en haar geschiedenis te delen, maar ook algemene informatie over Amsterdam als geheel en haar geschiedenis. Het klinkt alsof er over een paar jaar misschien niet eens een Wallen is, met een toenemend bewustzijn van mensenhandel en dergelijke. Triest om de oude wegen te zien verdwijnen, maar misschien in dit geval gerechtvaardigd. Zorg dat je er bent voordat het weg is!

 • Eleanor Davidson Eleanor Davidson

  We hadden een fantastische tour. Onze gids, Eve, was goed geïnformeerd en persoonlijk en gooide de tour goed naar onze interesses. We hebben een fantastische dag gehad!

 • Darcy Foster Darcy Foster

  We boekten een privéwandeltocht door de Wallen via Babylon Tours. Onze gids, Antoine, was uitstekend en gaf ons een prachtige geschiedenis van de stad, de Wallen en de koffiehuizen. Hij heeft de tour aangepast aan onze interesses en we waren super tevreden. Ik raad ten zeerste aan om dit gebied te bezoeken.

 • Claud Reynolds Claud Reynolds

  De rosse buurt en coffeeshopcultuur zijn zeker weddenschappen die NOOIT mogen worden gemist tijdens een reis naar Amsterdam. Viator is een zeer gemakkelijke manier om privérondleidingen te boeken en ze houden zich aan hun beleid. EEN MUST-SEE en DOEN!

 • Clark Carter Clark Carter

  Was een goede manier om alles veilig te zien, we gingen overal heen, onze gids Claudia Fiumara was een uitstekende verhalenverteller, we hadden veel plezier met haar, gingen de coffeeshops in, ze was onbevreesd. Gewoon een leuke manier om een avond door te brengen, we raden je aan dit te doen, je ziet veel meer dan alleen gaan, zou de kleinste raamstraat nooit iets breder hebben gezien dan ik. Ze houdt van een van de familie, ook al ben ik het niet eens met al haar opvattingen over de wereld. Heel erg bedankt, we hebben erg genoten!

 • Lena Ritter Lena Ritter

  Onze gids Audrey was de beste, het was alsof we vrienden waren die door de straten slenterden.

 • Beatrice Simon Beatrice Simon

  De tour was geweldig. Gids, Audrey is professioneel, deskundig en persoonlijk. Een goed bestede middag.