COVID19 Veranderingsbeleid: boek met vertrouwen! Geen boete voor het zo vaak herhalen als nodig is

Ontdek onze rondleidingen

AMSTERDAM TOURS

Amsterdam roept beelden op van een minder dan puriteinse levensstijl, maar we zijn hier om je te laten zien dat deze stad veel meer biedt dan alleen de Wallen - ook al maakt het er deel van uit! Onze Engels sprekende gidsen zullen u helpen de lijnen te doorbreken en het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, twee van de grootste attracties van de stad, te verkennen tijdens privé- of kleine groepsrondleidingen. Met Babylon Tours helpen we je de historische kant van Amsterdam te ervaren, maar we weten ook hoe we ons haar in de steek moeten laten. Ga ook met ons mee om het te verkennen, laten we ze bellen, alternatief locaties van de Wallen met een van onze energieke jonge gidsen.

Begeleide Amsterdam Museum Tours

Begeleide Amsterdam Walking Tours

Begeleide Amsterdam Combo Tours

klanten-reviews

Bij Babylon Tours zijn we van mening dat, al is het maar een paar woorden, uw feedback voor ons het belangrijkst is. Naast ongelooflijk behulpzaam en bemoedigend voor onze geweldige gidsen!

Het zou veel voor ons betekenen als u, wanneer u een vrij moment heeft, een recensie kunt achterlaten en ons kunt laten weten hoe we dit hebben gedaan, zodat we de mooiste reiservaringen over de hele wereld kunnen blijven bieden!